Asociația Pastel

Echipament pentru speranță

Status: Inchis

Scop proiect - Echipăm un centru de stat ce necesită instrumentar adecvat pentru a-și duce mai departe misiunea: recuperarea fizică a copiilor de 0-18 ani cu deficiențe motorii severe.

[ Show more ]

Sumă:

Donații:

Atunci când te naști cu un handicap asociat sau nu unui sindrom sau ai dobândit handicapul în urma unui accident sau a altor boli, ai nevoie să reînveți mersul. Este vital și necesar să îți recapeți principalele aptitudini motrice, forța și rezistența musculară, coordonarea și controlul. Iar pentru asta e nevoie de sute de ore de fizioterapie, kinetoterapie și alte proceduri asociate care, în cele din urmă, îți pot oferi existența autonomă la care visezi.

Prin acest proiect, ne propunem să dotăm un centru de stat cu echipamente absolut necesare în terapiile de care au nevoie copii de 0-18 ani pentru a se recupera din punct de vedere fizic. Vom procura benzi elastice, gantere sau plăci de echilibru și mingi medicale pentru ca ei să poată să-și urmeze nestingheriți schemele de tratament și să facă progresele pe care și le doresc.

Orice contribuție financiară ajută și ne aduce mai aproape de lucrurile de care au nevoie copiii pentru a se recupera și a merge mai departe.

Ne ajuți cu o donație?