Viitorul cu ochi buni

Status: Fundraising

Achiziționarea ochelarilor de vedere pentru copii de 6-14 ani din grupuri vulnerabile din județul Buzău. Ochelarii vor fi cumpărați după ce copiii vor efectua un control optometric, primul de acest gen pentru mulți dintre ei.

9.39% Complete
Suma:

1,878 RON

Galantomi:

4

Donatii:

22

Target:

20,000 RON

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Viitorul cu ochi buni este primul proiect al Asociației pastel, în cadrul căruia vom oferi consult optometric unui număr de 120 de copii din comuna Balta Albă din județul Buzău. Estimăm că 30% dintre ei vor avea nevoie de ochelari de vedere.
Din cauza pandemiei și a mutării activității educaționale în online, în fața tabletelor, copiii au început să manifeste simptome ca deficitul de concentrare, dureri de cap și ochi obosiți. Cei mai mulți dintre acești copii nu au fost niciodată la un consult optometric și, chiar dacă și-ar dori, nu ar avea unde pentru că nu există niciun cabinet de optică medicală în apropiere unde să își verifice acuitatea vizuală.
Alături de Primăria Balta Albă și Optiline Vision, vom oferi un consult optometric copiilor de 6-14 ani din întreaga comună și ne bazăm pe ajutorul tuturor celor care îi pot sprijini pe copii cu o donație pentru achiziționarea ochelarilor de vedere.
Nevoie de fonduri: 1 pereche de ochelari = 500 lei. Totalul aproximativ al ochelarilor de vedere ce necesită achiziționare = 40. Total sumă = 20.000 lei.
Mulțumim și pentru distribuirea acestui proiect către prieteni sau colegi.