Iubire fără vânătăi

Status: Fundraising

Asigurarea unor produse indispensabile unui număr de 12 femei, victime ale violenței domestice, și copiilor acestora.

3.1770833333333% Complete
Suma:

305 RON

Galantomi:

1

Donatii:

2

Target:

9,600 RON

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

30% dintre românce au recunoscut că, la un moment dat în viața lor, au fost afectate de violența fizică sau sexuală. În 2019, 20.000 de femei au fost victime ale abuzului domestic, iar 44 au murit în urma rănilor provocate de bătăile la care au fost supuse. Pandemia nu a făcut decât să agraveze această stare de fapt și multe femei au fost prizoniere în propriile case, alături de copiii lor.

În momentul în care o femeie abuzată de partener decide să părăsească căminul conjugal, orice urmă de siguranță devine un miraj. Lucrurile devin și mai complicate atunci când aceasta trebuie să se îngrijească nu numai de bunăstarea ei fizică și emoțională, dar și de cea a copiilor ei. Unele dintre ele ajung în centre maternale, ca Sign of Life, unde li se oferă sprijinul moral de care au atâta nevoie. Prin proiectul nostru vrem să susținem 12 astfel de femei și pe copiii acestora, oferindu-le un kit cu produse indispensabile, ce le vor ajunge timp de un an.

Sprijinul pe care vrem să îl oferim acestora poate părea banal, dar demnitatea se recuperează și din lucrurile aparent insignifiante. Deseori, aceste lucruri care par mici împiedică vindecarea adevărată. Este greu să te gândești la siguranță și armonie dacă nu ai un prosop cu care să te ștergi pe față dimineața.

Aceste femei au nevoi concrete pe care noi, împreună cu tine, le putem livra. Kitul la care ne-am gândit conține ceaiuri de alăptare, absorbante, deodorant, șampon, gel de duș, tampoane sân, măști, pastă și periuțe de dinți, prosop, dar și cereale, ceai, cană și ser fiziologic pentru copii.

Te așteptăm alături de noi cu o donație pentru învingătoarele noastre și îți mulțumim pentru contribuția ta.Asigurarea unor produse indispensabile unui număr de 12 femei, victime ale violenței domestice, și copiilor acestora