Asociația Pastel

Asociația Pastel

Drumul spre educație

Status: Inchis

Achiziționarea unui microbuz școlar pentru 127 de elevi ai Liceului Teoretic Șerban Vodă din Slănic, care au nevoie de el pentru a ajunge la școală în condiții de siguranță și a avea acces la educație.

[ Show more ]
3.65% Complete

730 RON

Sumă:

2

Galantomi:

7

Donații:

20,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Școala este o etapă firească în viața unui viitor om mare, una care ar trebui desfășurată în condiții normale, omenești, de grijă pentru integritatea fizică și evoluția spirituală a fiecărui copil. Dar nu de puține ori, din păcate, în România etapele normale nu sunt normale pentru toată lumea, iar copiii sunt foarte des afectați de inegalități de tot felul.

Frig, vânt, ploaie, zăpadă... 127 de elevi de învățământ primar și gimnazial de la Liceul Șerban Vodă din Slănic trec prin astfel de impedimente de ordin administrativ ca să aibă acces la educație. Ei merg chiar și 8 kilometri pe jos, zilnic, pe o șosea intens traficată și fără trotuare, iar acest lucru poate duce, în timp, la abandon școlar.

Copiii vor să învețe, totuși, iar părinții lor își doresc o viață plină de posibilități pentru ei, școala reprezentând locul care le poate împlini visurile. De aceea vrem să-i ajutăm și să le luăm grija navetei. Pentru ca ei să-și păstreze aripile intacte și opțiunile deschise.

Orice contribuție financiară ajută și ne aduce mai aproape de lucrul care face diferența între abandon și șansă. Ne ajuți și tu cu o donație?