Asociația Pastel

Ludoteca pentru Incluziune 3.0

Status: Inchis

Echiparea unui Centru Școlar Incluziv din Curtea de Argeș pentru copii cu dizabilități cu o ludotecă. De aceasta se vor bucura 64 de copii, ce manifestă dizabilități intelectuale, locomotorii, și alte deficiențe asociate.

[ Show more ]

Sumă:

Donații:

Copiii ce duc o luptă continuă de a se integra în societate. Copiii care au nevoie de instrumentele specializate pentru o dezvoltare armonioasă. Copiii care trebuie să facă un efort mult mai mare pentru a-și depăși condiția. Copiii care depind de eforturile celor din jur pentru a putea evolua și a se descurca singuri. Copiii care, cu ajutorul corespunzător pot avea un viitor independent, de care să se poată bucura.

Proiectul „Ludoteca pentru incluziune” a luat naștere ca urmare a nevoii copiilor cu dizabilități de a-și câștiga autonomia și independența în viața școlară și socială, în Romania existând 78.190 copii care se confruntă cu aceste greutăți.

Ne dorim să sprijinim copiii din centrele specializate pentru a dispune de resursele necesare unei dezvoltări cât mai eficiente, care să le asigure o viață în care să răzbească și în care să performeze, cât mai aproape de normalitate. Oferă-le alături de noi șansa de a învăța, de a munci, de a se integra social si colectiv.

Ne ajuți și tu cu o donație?