Asociația Pastel

Viitorul cu ochi buni 2.0

Status: Inchis

Organizarea unui cabinet de optometrie pentru desfășurarea de consultații gratuite a copiilor din Comuna C.A.Rosetti, și oferirea de ochelari celor în nevoie.

[ Show more ]

Sumă:

Donații:

Se spune că ochii sunt oglinda sufletului, cu toate astea, pentru unii copii sunt doar catalizatorul unei vieți greu de navigat, presărată cu piedici și provocări. Nevoia de ochelari este la capătul priorităților celor mai mulți părinți din zonele defavorizate - care sunt preocupați cu grija zilei de mâine, care nu au ce pune pe masă copiilor la prânz sau care abia reușesc să pună bani deoparte pentru hainele și încălțările celor mici.

Cu toate acestea, toți copiii merită să vadă viața în toate texturile sale, în culori vibrante și cu posibilități nesfârșite.

În cadrul ediției trecute, am constatat că 68% din copiii consultați nu mai fuseseră niciodată la optometru, iar 40% din aceștia aveau nevoie de ochelari. Obiectivul nostru este să oferim acces copiilor din cele 3 sate ale Comunei C.A.Rosetti, din județul Tulcea - una dintre cele mai izolate comunități din țară, la o consultație optometrică de specialitate, care să îi ajute să își desfășoare activitatea școlară fără griji sau obstacole.

Pentru aceștia, drumul până la cel mai apropiat centru de oftalmologie este de zeci de kilometri și posibilitățile de a achiziționa ochelari, inexistente. Fii un arhitect al schimbării, alături de noi, și hai să oferim împreună copiilor, cheia către un viitor mai bun.

Ne ajuți și tu cu o donație?