Asociația Pastel

Asociația Pastel

Dăruim pentru Amara

Status: Inchis

Oferirea, pentru al zecelea an, în preajma Crăciunului, a unui pachet cu alimente neperisabile, dulciuri, jucării și haine noi unui grup de copii dintr-o comunitate vulnerabilă din satul Amara, județul Buzău. 

[ Show more ]
0.75% Complete

150 RON

Sumă:

1

Galantomi:

1

Donații:

20,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Copiii de la Amara au puține motive de bucurie. Unii sunt orfani, alții au părinții plecați departe sau au prea mulți frați și surori. E greu pentru ei să se simtă apreciați și importanți. Centrul de zi din sat este sigurul loc care le dă sentimentul unui acasă: acolo mănâncă, acolo se joacă, acolo se pregătesc pentru școală.

Strângem, ca în fiecare an, donații pentru ei. Vom umple pachete cu alimente neperisabile, dulciuri, fructe, cărți, jucării și haine, toate noi, și le vom livra fiecăruia dintre cei aproximativ 80 de copii. Orice fel de contribuție este importantă, iar implicarea ta ne ajută să dăruim copiilor mai mult decât cadouri, le vom oferi un moment de normalitate.  

Este al zecelea an de când mergem la Amara și la copiii de acolo. Și anul acesta continuăm tradiția și visăm să creăm un moment memorabil de Crăciun. Alături de tine le putem demonstra copiilor că dorințele se pot îndeplini cu adevărat!