Asociația Pastel

Asociația Pastel

Iubire fără vânătăi

Status: Inchis

Să oferim un kit de sprijin pentru femeile-victime ale violenței în familie. Să le oferim, de fapt, o doză de normalitate în situațiile lor dureroase de viață.

[ Show more ]
0% Complete

0 RON

Sumă:

0

Galantomi:

0

Donații:

15,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

18.507 femei au fost victimele unor acte de violență. Femei ucise de parteneri. Femei – victime ale tentativelor de omor. Femei care nu se simt și NU SUNT în siguranță acasă la ele. Femei agresate. Femei umilite. Femei împinse și bătute. Copiii lor – victimele colaterale ale injuriilor și lăsați cu răni adânci, nevindecabile.

Statisticile sunt înfiorătoare atunci când vorbim despre violența domestică, iar numărul femeilor agresate tocmai de cei care ar fi trebuit să le arate toată dragostea lor – în creștere zi de zi.

În acest context, ne dorim să venim în ajutorul lor cu un kit de sprijin, format din produse necesare consumabile. Nevoile sunt de șampon, absorbante, gel de duș, deodorant, periuțe și paste de dinți, săpun și prosoape. Aceste kit-uri pot oferi supraviețuitorilor un sentiment de confort, sprijin și speranță într-o perioadă incredibil de dificilă.

Venim spre tine, așadar, cu îndemnul și rugămintea de a dona pentru aceste femei și pentru șansa lor la normalitate. Doar dacă ne ocupăm de nevoile de bază, esențiale, ale existenței lor, le putem da speranța de a lupta pentru un viitor lipsit de frică și marcat de vindecare.

Orice contribuție financiară ajută și le ajută pe victimele violenței domestice să meargă mai departe. Ne ajuți și tu cu o donație?