Asociația Pastel

Asociația Pastel

Ianuarie - Echipament pentru speranță

Status: Fundraising

Ne dorim să echipăm sala de kinetoterapie a Sanatoriului Balneoclimateric de Copii din Bușteni, care necesită instrumentar adecvat pentru a-și duce mai departe misiunea: recuperarea fizică a copiilor de 0-18 ani cu deficiențe motorii severe.

[ Show more ]
100% Complete

178 RON

Sumă:

1

Galantomi:

3

Donații:

40 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

În România, există aproximativ 1,5 milioane de persoane cu dizabilități fizice, dintre care, 100.000 sunt copii care au nevoie de servicii de recuperare medicală. Este vital și necesar pentru ei să își recapete principalele aptitudini motrice, forța și rezistența musculară, coordonarea și controlul. Pentru asta e nevoie de sute de ore de fizioterapie, kinetoterapie și alte proceduri asociate care, în cele din urmă, îți pot oferi existența autonomă la care visezi.

Prin acest proiect, ne propunem să dotăm sala de kinetoterapie a Sanatoriului Balneoclimateric de Copii din Bușteni cu echipamente absolut necesare în terapiile de care au nevoie copii de 0-18 ani pentru a se recupera din punct de vedere fizic. Lista de necesare este lungă, dar un lucru e cert: nu este doar o investiție în echipamente, ci o investiție în viețile copiilor!

Orice contribuție financiară ajută și ne aduce mai aproape de lucrurile de care au nevoie copiii pentru a se recupera și a merge mai departe.

Ne ajuți cu o donație?