Cadou pentru copiii din Necșești

 

Manuela Silica Asociația Pastel

10% Complete
60 RON
Sumă strânsă
600 RON
Target
2
Donații

Cand eram mica eram super happy cand imi cumpara mama rechizite. Pregatirea pentru scoala era mereu mai frumoasa cu lucruri noi.

Copiii din Necsesti nu vor simti niciodata bucuria aceasta si imi doresc foarte mult ca de ziua mea sa putem ajuta un copil sa aiba un inceput mai bun.

Ajuta-ma cu o donatie pentru aceasta cauza.

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea noastră este să educăm, să inspirăm și să ajutăm oamenii și companiile să facă fapte bune cu recurență. Vrem să fim locul unde fiecare persoană dornică să se implice găsește cauza potrivită. Ne dorim să creăm puntea dintre neajunsuri și dorința de a fi mai buni.

Activ. În fiecare lună.

Oferirea unui kit format din rechizite și haine, util într-un an de grădiniță, pentru cei mai mici locuitori ai comunei Necșești, care au nevoie de susținere.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

2 Donații

30 RON
Dar din dar, se face RAI. La mulți ani, Manu! Felicitări pentru ceea ce faci! You are great!
02 Aug 2021

Anonymous

30 RON
La multi ani!
02 Aug 2021