Cel mai frumos cadou de ziua mea

Sumă strânsă
Target
Donații

Există copii care își doresc să meargă la școală, dar sunt limitați de distanta, condițiile meteo și de starea fizică…vă puteți închipui asta? Ei bine, pentru unii copii asta e realitatea cruntă pe care trebuie s-o înfrunte din septembrie până în iunie, 5 zile pe săptămână. E mult!

Elevii de la Liceul Teoretic Șerban Vodă din Slănic au de parcurs 8 km pe jos până la școală. Există riscuri multiple pentru sănătatea lor și totodata riscul abandonului școlar. Din fericire, copiii nostri nu sunt puși în situația de a face această alegere, iar pentru copiii de la Slanic există o soluție. Asociația pastel și-a propus să achiziționeze un microbuz pentru transportul celor 127 de elevi, insa pentru asta au nevoie de 20 000 de lei.

Îmi dăruiesc ziua de naștere acestor copii si acestei cauze si iti mulțumesc pentru cadou în cazul în care alegi să donezi.

Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea noastră este să educăm, să inspirăm și să ajutăm oamenii și companiile să facă fapte bune cu recurență. Vrem să fim locul unde fiecare persoană dornică să se implice găsește cauza potrivită. Ne dorim să creăm puntea dintre neajunsuri și dorința de a fi mai buni.

Activ. În fiecare lună.

SUSŢIN PROIECTUL

Drumul spre educație

Achiziționarea unui microbuz școlar pentru 127 de elevi ai Liceului Teoretic Șerban Vodă din Slănic, care au nevoie de el pentru a ajunge la școală în condiții de siguranță și a avea acces la educație.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

4 Donații

Papa bear

30 Jul 2022

Claudiu Ene

Maira Ene

25 Jul 2022
La mulți ani, draga mea! Cu "putinul" acesta sa-i bucuri pe cei ce au nevoie!