Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Cristina Tudose Asociația Pastel

5% Complete
50 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
1
Donații
Ianuarie este despre oamenii fără adăpost. Oameni care își construiesc „acasă” într-un colț de stradă, sub un pod, pe bănci, în ploaie și în frig. Fiecare are povestea lui. Nu știm cum și de ce au pierdut totul, știm că nimeni nu merită să treacă prin asta. Noi, la Asociația pastel ne dorim să fim aproape de ei luna aceasta. Vrem să le oferim acestora o sesiune de tuns și bărbierit după un duș cald și un kit care va include saci de dormit/pături/pilote, căciulă, mănuși, fular și un set de șosete. Avem în vedere cel puțin 30 de persoane și beneficiem de know-how-ul unei organizații specializate pe ajutorarea persoanelor fără adăpost, SamuSocial. Ziua mea vine in curand, daca te-ai gandit sa imi faci un cadou, o donatie la link-ul din Galantom would make me very happy.

Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea noastră este să educăm, să inspirăm și să ajutăm oamenii și companiile să facă fapte bune cu recurență. Vrem să fim locul unde fiecare persoană dornică să se implice găsește cauza potrivită. Ne dorim să creăm puntea dintre neajunsuri și dorința de a fi mai buni.

Activ. În fiecare lună.

Scop proiect – Punem la dispoziția oamenilor străzii servicii de frizerie după un duș cald și un kit care va include saci de dormit/pături/pilote, căciulă, mănuși, fular și un set de șosete.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

1 Donații

Anonymous

50 RON
🤗🤗🤗
16 Jan 2023