Dăruiește vindecare: Ajută un copil să meargă din nou

Donații
Zile rămase
Vreau să fac o donaţie!

În pragul zilei mele de naștere, pe 16 februarie, am hotărât să îmi îndrept gândurile și acțiunile spre cei care au cu adevărat nevoie de ele. Anul acesta, aleg să nu primesc, ci să ofer. Sufletele a 8000 de copii, care se vor recupera în următorii 10 ani la Sanatoriul din Bușteni, vor fi destinatarii gestului meu.

Proiectul „Echipament pentru Speranță”, deși încă în căutarea unui partener oficial, este o flacără aprinsă în inimile noastre, la Asociația pastel. Credem cu tărie că o sală de kinetoterapie modern echipată la sanatoriul din Bușteni poate aduce o schimbare reală și palpabilă în viețile acestor copii, oferindu-le nu doar recuperare, ci și speranță.

În acest sanatoriu de recuperare, fiecare copil are nevoie de resurse și instrumente adecvate.

Printre acestea, o "cusca Rocher" este esențială. Această piesă de echipament specializată, valorând 4200 lei, este o verigă vitală în lanțul recuperării, oferind suport pentru mobilizarea coloanei vertebrale și a articulațiilor. Prin sistemul său de scripeți și chingi, permite exerciții în toate planurile de mișcare, adaptându-se nevoilor individuale ale fiecărui pacient.

Imaginează-ți impactul pe care îl putem avea împreună: dacă fiecare dintre cei 84 de prieteni din comunitatea mea online ar dona 50 lei, am putea achiziționa acest instrument esențial de recuperare. Aceasta nu este doar o donație, ci o investiție în viitorul și în bunăstarea acestor copii, care merită fiecare șansă la o viață mai bună.

Pe 16 februarie, în locul tradiționalului cadou de ziua mea, te invit să te alături inițiativei mele și să faci o diferență tangibilă. Să transformăm împreună o zi specială într-o lumină de speranță pentru copiii de la Sanatoriul din Bușteni.

Donează și tu pentru „Echipament pentru Speranță” și hai să construim împreună un viitor mai luminos pentru aceste suflete nevinovate.

Vă mulțumesc din suflet pentru orice contribuție și pentru că alegeți să faceți parte din această poveste de generozitate și umanitate. Împreună, putem aduce schimbarea.

Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea noastră este să educăm, să inspirăm și să ajutăm oamenii și companiile să facă fapte bune cu recurență. Vrem să fim locul unde fiecare persoană dornică să se implice găsește cauza potrivită. Ne dorim să creăm puntea dintre neajunsuri și dorința de a fi mai buni.

Activ. În fiecare lună.

Ne dorim să echipăm sala de kinetoterapie a Sanatoriului Balneoclimateric de Copii din Bușteni, care necesită instrumentar adecvat pentru a-și duce mai departe misiunea: recuperarea fizică a copiilor de 0-18 ani cu deficiențe motorii severe.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

3 Donații

D

Cred cu tărie în proiectele Asociației pastel pentru că știu ce schimbare în bine se întâmplă în urma lor.
08 Feb 2024

Anonymous